Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahams-tekakor

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

goda kakor från guldkorn

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och blanda med gräddfilen. Smula ner jäst i en bunke, rör ut med lite av smörblandningen. Tillsätt resten av smötet. Blanda i restrerande ingredienser och knåda till en smidig deg. Låt jäsa 20 min och sela sedan i 8 bitar. Kavla ut dem, lägg 2 och 2 på plåtar, nagga med gaffel. Grädda i 15 min eller tills de fått fin färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.