Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbröd med russin

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Slängde ihop det här receptet en kväll när jag upptäckte att det inte fanns bröd till frukost. Är kanske inte ett perfekt recept så ta på ett pass och prova dig fram :-)

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och blanda sen i mjölken så det blir fingervarmt. Smula sönder jästen och häll över smör/mjölkblandningen. Låt jästen lösas upp och ha i sirap och salt. Häll i grahamsmjölet, russinen och av vetemjölet och bearbeta degen minst fem minuter. Låt jäsa ca 30 - 40 minuter. Fördela degen i en långpanna och låt jäsa under duk ca 30 min. 175 grader i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.