Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbullar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

UTAN mjölk, ägg och soja

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme: 250 grader
  2. Värm vatten, margarin och sirap till 37 grader. Smula sönder jästen i en degbunke, slå över degvätskan och rör om. Blanda i salt, mjöl och arbeta till en deg. Jäs 15-20 min. Dela degen i 25 delar.
  3. Rulla till runda bullar. Lägg på bakplåtspapper och jäs 30 min. Nagga med gaffel. Grädda i 250 grader ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.