Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda frukostbullar med graham och rågflingor.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen med vattnet. Arbeta ihop resten till en smidig deg. Knåda, täck och jäs 30 minuter.Knåda degen väl. Rulla ut två längder och dela varje längd i 10 bitar. Rulla runda bullar och ställ dem på en plåt med bakpapper. Täck med bakduk och jäs 20 minuter.Värm ugnen till 250°. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Pensla bröden med hett vatten när de kommer ut ur ugnen och låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EowynUndomiel 14 februari 2009

    Ska prova dessa nu i veckan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.