Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbullar- med tonfiskfyllning á la hamburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den här matiga mackan är en hel måltid. Servera som lunch, kvällsrätt eller ta med på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tonfiskröra: Häll vattnet av tonfisken. Hacka halva löken. Blanda samman crème fraiche och majonnäs. Rör ner tonfisken, hackad kapris och hackad röd lök. Krydda med salt och peppar.
  2. Dela bröden på mitten. Skär tomaterna och gurkan i skivor. Strimla löken och plocka av persiljebladen.
  3. Lägg på sallatsblad, tomatskivor och gurkskivor. Lägg på tonfiskröran. Lägg på paprikaringar, röd lök i strimlor och persilja.
  4. Lägg på ovandelen av brödet

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.