Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamspizza

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gillas av alla som blivit bjudna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, salt och bakpulver i en skål. Skär margarinet i bitar och sönderdela det med fingrarna i mjölet. Tillsätt filmjölken eller mjölk och blanda snabbt ihop till en deg. Kavla ut grahamsdegen till 4 bottnar. Lägg dem på smord plåt. Bred på tomatpuré och täck med tomat, skinka och ost. Strö på oregano. Vik upp en kant runt fyllningen.
  2. Grädda i 225 i mitten av ugn 15 - 20 minuter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.