Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsrutor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Frestande till frukost! Saftiga grahamsrutor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en skål. Häll mjölken över jästen. Rör tills jästen lösts upp. Klicka i matfett och tillsätt salt, sirap, kesella, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet.
  2. Arbeta degen väl tills den släpper skålens kant. Låt jäsa övertäckt i 40 min.Ta upp och kavla eller platta ut lika stor som plåten. Lägg plattan i en bakpappersklädd långpanna. Skåra den med kniv i rutor och pudra över mjöl.
  3. Jäsa i 30 min. Grädda i 225 grader ca 20 min.
  4. Lycka till

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annskipannski 3 februari 2008

    Mycket gott bröd! *mums* Det kommer jag göra fler gånger...

  • anna78 19 april 2008

    Dessa är jättegoda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.