Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsskorpor

 
Skriv ut

Mycket goda! Passar bra till kaffet/teet eller i nyponsoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör degen som vanlig jäsdeg. Låt jäsa . Arbeta degen smidig på bordet med lite vetemjöl. Kavla ut till en stor kaka, ca 1 cm tjock. Ta ut runda kakor med mått. Låt dem jäsa väl.
  2. Grädda i 225-250 gr 8-10 min. Låt bullarna kallna och dela dem med gaffel och rosta i 175 grader 15-20 min.
  3. Efterbaka i 100 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.