Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamstekakor

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott med hembakat matbröd

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och blanda med gräddfilen. Smula jästen i en bunke och rör ut med lite av smörblandningen. Tillsätt resterande smör och gräddfil. Blanda med övriga ingredienser och knåda till en smidig deg som får jäsa till dubbel storlek, ca 20 min. Dela degen i 8 lika stora bitar. Kavla ut dem och fördela på 2 plåtar. Nagga kakorna och grädda i 180* ca 15 min. eller tills de fått fin färg. Servera gärna med smör, ost och marmelad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.