Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamstekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En lite nyttigare variant av tekakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Smält margarinet och blanda i mjölken, låt det bli fingervarmt och häll det över jästen. Blanda i resten av ingredienserna. Knåda degen blank och smidig.
  2. Låt degen jäsa i 40 minuter. Baka ut till tekakor och låt jäsa ytterligare en stund. Grädda i 225 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LenaBE1 12 februari 2013

    Goda och lättbakade tekakor. Degen var väldigt lätt att handskas med. Mycket bra recept, tack! :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.