Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grand dessert

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jag dubblade romen och jag har även provat med bananlikör men rom blev bäst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar och lägg de med lite av grädden i vattenbad för att smälta. Ta skålen från värmen och rör ner ägget och gulorna, ett i taget. Blanda i romen. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden.
  2. Vänd försiktigt ned chokladsmeten i vitorna och blanda sedan med grädden. Låt stå i kylen över natten. Tina hallonen, mosa och passera dem. Lägg upp frukten vackert på assietter samt häll en spegel av hallonsåsen och skeda fina bollar av chokladmoussen på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.