Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grandios

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Denna drink är skapad av Angelica Ferrer, vinnare av Stockholms bästa hemmabartender 2006. Angelica har jobbat som kock på en familjeägd skärgårdskrog och har nyligen bestämt sig för att sadla om till bartender. Namnet Grandios är en anspelning på att drinken innehåller Grand Marnier. Dessutom är det ett kaxigt och självsäkert namn som passar en vinnardrink.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muddla jordgubbar i en shaker (alt. häll i jordgubbspure).
  2. Häll i krossad is med övriga ingredienser i shakern. Skaka.
  3. Häll upp i ett highballglas och garnera med en jordgubbshalva och myntakvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.