Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Granola

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Att göra granola är både enkel, nyttigt och gott Granola – vad är det? Och vad är skillnaden mellan granola och vanlig müsli? Granola är en slags müsli som är ugnsrostas, ofta med något fett och sött, och som därför blir knaprigare än en vanlig müsli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Annas goda granola Att göra granola är både enkelt, nyttigt och gott.
  2. Gör så här: Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör ihop vatten och rapsolja med lite honung och rör ihop med de torra ingredienserna i bunken och sprid ut blandningen på bakplåtspapper på en plåt.
  3. Tillaga i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Rör om var tionde minut.
  4. Låt svalna och häll upp i en vacker burk och njut till frukost med gröt, filmjölk, yoghurt eller vad du själv föredrar.
  5. Det är granola
  6. Granola – vad är det? Och vad är skillnaden mellan granola och vanlig müsli? Granola är en slags müsli som är ugnsrostas, ofta med något fett och sött, och som därför blir knaprigare än en vanlig Gör så här:
  7. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Rör ihop vatten och rapsolja med lite honung och rör ihop med de torra ingredienserna i bunken och sprid ut blandningen på bakplåtspapper på en plåt.
  8. Tillaga i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Rör om var tionde minut. Låt svalna och häll upp i en vacker burk och njut till frukost med gröt, filmjölk, yoghurt eller vad du själv föredrar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.