Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grapefruktsallad med punschgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda fruktsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grapefrukten tvärs över i halvor. Gröp ur dem med en kniv. Skär köttet i mindre bitar.
  2. Skala den övriga frukten. Skär den i skivor eller bitar. Blanda alltsammans i en skål. Hacka nötkärnorna och strö dem över frukten. Låt salladen stå kallt innan den serveras.
  3. Vispa grädden. Smaksätt med punsch eller arraksarom. Servera salladen med punschgrädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.