Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grapesallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supersallad med mycket nyttigheter kommer lastad! Detta är en favoritsallad som mättar bra och smakar helt gudomligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin i rikligt med kokande lättsaltat vatten och låt sjuda 7-8 minuter. Låt den rinna av. Skölj i kallt vatten.
  2. Fräs lök och kycklingfilé i olivolja 5-7 minuter eller tills kycklingen fått lite färg. Tillsätt kallpressad olivolja och lägg i grönkålen. Rör runt i pannan några minuter tills grönkålen har mjuknat. Ta från värmen.
  3. Rör ner jordnötter, tamari, balsamvinäger och örtsalt och blanda allt försiktigt men ordentligt. Rör ner spaghettin och soppa med kokosflagor, grapefrukt och vaniljpulver.
  4. Chilidressing: Lägg chilifrukterna i en kastrull med olivolja, rosmarin, ingefära och vitlök. Värm försiktigt upp allt, låt sjuda 10 minuter och låt svalna. Häll dressingen i en flaska. Förvara i rumstemperatur.
  5. Servera dressingen till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.