En supersallad med mycket nyttigheter kommer lastad! Detta är en favoritsallad som mättar bra och smakar helt gudomligt!
Instruktioner
- Koka spaghettin i rikligt med kokande lättsaltat vatten och låt sjuda 7-8 minuter. Låt den rinna av. Skölj i kallt vatten.
- Fräs lök och kycklingfilé i olivolja 5-7 minuter eller tills kycklingen fått lite färg. Tillsätt kallpressad olivolja och lägg i grönkålen. Rör runt i pannan några minuter tills grönkålen har mjuknat. Ta från värmen.
- Rör ner jordnötter, tamari, balsamvinäger och örtsalt och blanda allt försiktigt men ordentligt. Rör ner spaghettin och soppa med kokosflagor, grapefrukt och vaniljpulver.
- Chilidressing:
Lägg chilifrukterna i en kastrull med olivolja, rosmarin, ingefära och vitlök. Värm försiktigt upp allt, låt sjuda 10 minuter och låt svalna. Häll dressingen i en flaska. Förvara i rumstemperatur.
- Servera dressingen till salladen.
Publicerat den
6 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar