- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut
Verkar vara väldigt gott. Har inte hunnit prova än.
Instruktioner
- Skala och skiva potatis och palsternacka. Varva skivorna i en smord form med timjan och vitlök. Översta lagret ska i huvudsak bestå av potatis. Krydda rikligt mellan varven.
- Smaksätt gräddmjölken med salt och peppar och häll den över gratängen. Grädda i 225 grader ca: 40 minuter.
- Putsa fläskfilén och skär den i portionsbitar. Bryn dem runt om i smör och krydda.
- Mosa ädelost, blanda med creme fraiche och valnötter.
- Lägg köttbitarna på gratängen och toppa med ostmassan. Stek ytterligare ca: 20 minuter eller tills köttet är klart. Garnera med persilja. Servera med en sallad till.
Publicerat den
4 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar