Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med blomkål, broccoli och kalkon

 
Skriv ut

Dukanvänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek svampen till vätskan reducerats och salta och peppra.
  2. Dela blomkål och broccoli till mindre delar. Finstrimla eventuell stammen. Strimla kalkon och salladslökar. Ha ner allt i en stor ugnsfast form och blanda med den stekta svampen och riven ost.
  3. Vispa ihop ägg och grädde med mjölk, pressad vitlök och kryddor. Grädda i 200°C i 40 minuter. Börjar den bli bränd på ytan kan man lägga över aluminiumfolie de sista 10 minuterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.