Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är mycket enkelt att tillaga, mycket snabbt och mycket gott...och annorlunda gott med fänkål...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°.
  2. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Hacka fänkålen och lägg kött och fänkål i en ugnsform.
  3. Fräs smör och mjöl i en kastrull, späd med mjölken och krydda. Koka 5 minuter. Hacka dillen och rör ner den.
  4. Slå såsen över kycklingen och fänkålen. Strö på ost och sätt in formen i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.