Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med penne och köttfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad gratäng som passar jättebra som matlåda och går också jättebra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka penne enligt anvisning på paketet. Sätt ugnen på 250 grader. Ansa purjolöken och skär i skivor och bryn den lite lätt i rapsoljan. Bryn köttfärsen tillsammans med purjolöken. Tillsätt tomatkross, vitlök och låt småputtra i ca 5 minuter. Smaka av med kryddorna. Varva penne och köttfärsröra i en eldfast form. Häll över den rivna osten och gratinera i 10 minuter högt upp i ugnen.
  2. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.