Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med torsk

 
Skriv ut

Fiskgratäng kan göras på många sätt. Här använder du hollandaisesås som kan köpas färdig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200° och 250-275°.
  2. Dela fisken i bitar och lägg i lättsmord ugnsform. Täck med aluminiumfolie och sätt in i ugnen i 15 minuter eller tills fisken är knappt klar. Slå av spadet.
  3. Täck fisken med delade tomater, purjolök och avrunna musslor.
  4. Rör ut hollandaisesåsen med grädde, smaka av med citron och bred såsen över fisken.
  5. Rör ut potatismoset med äggulan och osten.
  6. Klicka eller spritsa moset runt kanterna i formen.
  7. Pudra med paprika och gratinera i 250-275° tills rätten fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.