Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng på ugnsrostade rotsaker

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och smakrik gratäng som är enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader Skala rotsakerna. Skär rödbetor i klyftor och de andra rotsakerna i större bitar. Vänd rotsakerna på en bakplåtsklädd plåt med olivolja, salt, peppar och timjan. Ställ in och rosta dem i ugnen i 20 minuter Häll sedan de rostade rotsakerna i en ugnsform tillsammans med bönorna. Häll över soppan. Strö till sist över smulad parmesan, parmesanosten och några cashewnötter. Gratinera i ugnen tills osten fått färg. Ca 5-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.