Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng till rådjursstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En potatis- och palsternacksgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatisen och palsternackan tunt och lägg i en kastrull tillsammans med mjölken och grädden. Skiva ner löken och pressa ner vitlöken. Krydda med salt, vitpeppar och riven muskot. Koka under omrörning i någon minut.
  2. Häll över i en eldfast form och gratinera i ugnen i 250 grader, ev. med riven ost på toppen, i ca 15 minuter.
  3. Gratängen kan man göra dagen innan, det går utmärkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.