Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinera gourmetfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En riktig favoritfisk att bjuda den mest kräsne på.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 250 grader Ansa, skölj och skiva purjolöken. Fräs den mjuk utan att den tar färg. Lägg den i botten på en ungssäker form. Salta och peppra fisken. Koka fisken i vinet tills den är nästan klar ca 8 minuter Lägg den på purjolöken. Koka ihop fiskspadet något, rör ner cream fraiche och ost och sjud såsen en stund. Blanda ned rommen. Häll såsen över fisken. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter tills rätten fått färg. Bjud med pressad potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lackstrom 19 maj 2011

    Smarrig och jättegod fiskrätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.