Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad ananaskassler på matvetebädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod rätt som du fixar snabbt och lätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet i vatten med hönsbuljongtärningen enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Fräs purjolöken i smör i en stekpanna.
  3. Smörj en ugnssäker form och blanda matvetet med purjolök i formen.
  4. Lägg den skivade kasslern på matvetet.
  5. Skala ananasen med kniv, ta bort stocken i mitten och skär fruktköttet i små bitar.
  6. Lägg ananas och russin på kasslerskivorna.
  7. Strö över ost och mandelspån. Gratinera i mitten av ugnen, ca 10 minuter.
  8. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.