Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad ansjovisfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fisk med ansjovis och en bra rätt som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Låt ansjovisen rinna av och spara spadet. Finhacka ansjovisen och bred den över fisken. Salta och peppra. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över ansjovisspadet och såsen, strö över ströbröd. Stek fisken i mitten av ugnen 15-20 min. Hacka tomaterna och dillen. Strö det över fisken när några minuter återstår. Servera med kokt potatis, potatispuré eller kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.