Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad currysill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Len och fin sillåda, kan serveras varm, ljummen eller helt avsvalnad. Knäckebröd eller grovt bröd är gott till. Till påskbordet kanske?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Klipp av ryggfenan på filéerna. Smörj en ugnssäker form med matfett. Skölj och finhacka purjolöken. Fördela den i formen.
  3. Rulla samman sillfiléerna och lägg dem intill varandra i formen. Salta.
  4. Vispa samman grädde och curry och smaka av med lite vitpeppar. Häll currygrädden över filéerna och grädda mitt i ugnen 45-50 minuter.
  5. Garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.