Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad festkassler

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sparris och kassler under ett härligt osttäcke

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Låt sparrisen rinna av och lägg den i ugnsfast form. Lägg på kasslerskivorna.
  2. Blanda crème fraiche med äggulan och den rivna osten. Smaka av med litet salt och peppar. Bred såsen över kasslern.
  3. Gratinera ganska högt upp i ugnen ca 8-10 minuter tills ytan fått fin färg och rätten har blivit varm.
  4. Värm under tiden ris- och grönsaksblandningen enligt påsens anvisningar. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.