Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fisk

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Fisk är gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och torka av fisken. Lägg den i en lätt smord ugnssäker form. Salta fisken.
  2. Ansa och skiva champinjonerna.
  3. Koka upp créme bonjour, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra i ett par minuter.
  4. Häll såsen över fisken och strö över osten
  5. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 minuter.
  6. Servera med kokt pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.