Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En suveränt god fiskrätt som hela familjen gillar!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken efter förpackningens anvisning. Torka av de tinade fiskfiléerna med hushållspapper. Lägg dem i en lätt smord ugnssäker form. Salta på fisken. ansa och skiva champinjonerna. Koka upp crème bonjour cuisine, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra ett par minuter. fördela såsen över fisken. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 min. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 2 maj 2010

    En mycket god fiskrätt. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.