Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fisk under sufflétäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så läckert delikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghetti enligt grundreceptet.
  2. Gör sufflésås: Smält matfett, rör ned mjölet och späd med mjölken. Rör om och låt koka, ca 5 minuter. Salta och krydda
  3. Ta av kastrullen från värmen. Rör ned en äggula i taget. Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i såsen. Smöra små ugnssäkra portionsformar.
  4. Skiva fisken och lägg i botten på formarna. Skiva tomaterna och strimla purjolöken, lägg det över fisken. Salt och peppra.
  5. Lägg sedan på den kokta spaghettin och häll sufflésåsen över.
  6. Grädda i 175 grader varm ugn, ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.