Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfile.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fileerna,skär i skivor och banka ut dem lätt. Stek hastigt på båda sidorna,ställ sen åt sidan.
  2. Fin hacka löken,skiva champinjonerna,strimla paprikorna. Fräs löken mjuk,tillsätt champinjoner,paprika och pressad vitlök,stek tills all vätska har ångats bort,salta och peppra.
  3. Lägg grönsakerna i ungsfast form och köttskivorna ovanpå. Rör ut osten med grädde till en slät sås,smaka av med kajenpeppar,salt och peppar. Häll såsen över köttet. Gratinera i 225 grader ca: 15-20 min. Ex,Servera med grönsallad,bröd och klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kristinfahl 9 september 2009

    Var finns osten och grädden i receptet??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.