Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfilé med banan och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt efter jobbet-rätt. Kanske en fredag, när du vill äta gott utan att lägga ner alltför mycket tid på matlagning. Servera med ris och mango chutney.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Dela fläskfilén i 2 cm-bitar och bryn dem i smör i omgångar. Krydda med curry, salt och peppar. Lägg över de färdigstekta bitarna i en smord ugnssäker form efter hand.
  3. Kärna ur paprikorna och tärna dem och skiva bananen. Lägg det ovanpå filén, häll på grädden och strö över osten. Gratinera i ca 15 minuter.
  4. Strö jordnötterna över före servering.
  5. Servera med ris och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.