Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad fläskfile med paprika o chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt som passar bra både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och stek filen, krydda med salt, peppar o chilikrydda Lägg i ugnsfast form Stek champinjner och lägg dom sen över filen Blanda creme fraich, mjölkgrädde, kalvfond i en kastrull och låt det sjuda. Klipp i gräslök, hacka tomaterna och krydda efter egen smak Häll blandningen över fläskfilen Strimla paprikan och lägg i formen In i ugnen ( 225 gr ) i ca 20 min Servera med jasminris och en god sallad. Den rostade löken strös över gratängen när du tagit ut den från ugnen. Kan även serveras vid sidan om så får var och en ta som man vill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Landsortsflickan 1 november 2007

    Supergod, enkel bjudmat! Alla gästerna var supernöjda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.