Putsa fläskfilén och skär upp den i medaljonger. Bryn filén 1 minut på varje sida. Lägg i skivad lök och paprika, stek 2 minuter. Häll över filén och grönsakerna i en ungsfast form. Blanda grädde, creme fraiché, sambal olek och örtkryddor och häll över. Toppa med osten i klickar. In i ugnen i ca 15 minuter 170 grader.
Skala och halvera potatisen och koka upp i vatten med buljongtärning. Koka nästan färdig och häll av vattnet. Stek potatisen på medelvärme i ca 10 minuter, den ska få en krispig yta, krydda med timjan och/eller grillkrydda. Ett tips är att steka på flata sidan först.
Dra ur vätskan ur svampen i en torr stekpanna. Häll över ca 2 msk flytande smör och stek i 2-4 minuter. Stäng av plattan och pressa 1-2 vitlöksklyftor över svampen.
Servera fläskfilén i skivor tillsammans med stekt potatis och vitlöksfräst svamp