Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad getostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Förrätt som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de 4 skivorna chevré på en bakplåt med bakplåtspapper. Bred ett tunt lager honung på varje skiva. Ställ in i ugnen, 200 grader i ett par minuter.
  2. Fördela ruccolan på tallrikarna och rosta pinjenötterna lätt i en torr stekpanna.
  3. Ta ut Chevrén när den precis är på väg att smälta något. Lägg skivorna på ruccolan. Ringla över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra och lägg på en klick tomatmarmelad på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.