Gösen har ett fast kött och är mycket välsmakande. Dessutom innehåller den lite fett och är kalorisnål.
Instruktioner
- Skölj dragonkvistarna väl. Ta av bladen från åtta av kvistarna och hacka bladen fint. Lägg en kvist åt sidan till garnering.
- Rör det mjuka margarinet krämigt med en gaffel. Blanda ner senap, ströbröd, hackad dragon och 1 tsk citronsaft. Krydda med svartpeppar och rivet citronskal.
- Smörj en grund ugnsfast form med margarin. Sätt ugnens grill på 250 grader.
- Krydda gösfiléerna med salt och peppar och droppa över resten av citronsaften. Lägg filéerna med skinnsidan neråt i formen. Bred dragon- och senapskräm på varje filé.
- Sätt in formen mitt i ugnen och gratinera ca 8 minuter. Lägg upp på tallrikar och garnera med den sparade dragonkvisten.
Publicerat den
19 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar