Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad Hoki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lägg och god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i portionsbitar. Strö över salt och citronpepparn. Smörja en ugnsform med matfettet och pudra den med mjölet. Lägg fiskbitarna i formen. Rör ihop grädden, chilisåsen och dillen, häll blandningen över fisken. Strö på osten.
  2. Gratinera i mitten av ugnen tills osten smält och fisken är precis genomkokt, 15-20 minuter. Servera med kokt potatis, rårivna morötter och kokt broccoli

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Zaaphod 23 september 2010

    Smakar bra och är väldigt enkel att göra. Kommer att göra den här rätten många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.