Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad Kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är jättegott... jag har svårt för palsternackor, men det var riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala palsternackor och morötter och dela i bitar. Koka knappt mjuka i saltat vatten. Låt rinna av.
  2. Låt rotsakerna i en ugnssäker form. Skiva kasslern och lägg ovanpå. Blanda grädde, ost, pepparrot, senap och persilja.
  3. Häll såsen över kasslern och gratinera i 225 grader i ca: 20-30 minuter. Strö ev: över lite riven ädelost vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 20 november 2010

    Denna var enkel och god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.