Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med äppelsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pigga upp klassikern kassler och ost med en het äppelsalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva löken tunt. Lägg löken i en smord ugnssäker form. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg dem på löken och krydda med peppar. Häll på grädden och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
  2. Kärna ur och skär äpplena i 1/2 cm stora tärningar. Skala och finhacka rödlöken. Grovhacka jalapeñeos. Blanda alla ingredienser till salsan.
  3. Tips: Servera gärna med klyftpotatis och Old El Paso Cheese Salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.