Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket uppskattat när jag bjuder denna rätt. Lätt att variera portionsstorlek. Lika enkelt göra två portioner som åtta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kasslern hastigt i het panna så den får lite stekyta lägg dem i ugnssäker form.
  2. Sänk värmen något och stek ananasen och lägg dem på kasslerskivorna. Toppa med riven ost,gärna någon smakrik.
  3. Vispa ur pannan med gräddmjölk och häll över i formen helst genom en sil för att slippa stekflagor i såsen.
  4. Gratinera i 225 g ugn ca 20 min eller tills osten smält och fått fin färg.
  5. Servera med kokt potatis och någon grönsak

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.