Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med mango

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och lättlagad kasslergratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Dela mangon (tänk på den platta kärnan i mitten) och skär frukten i klyftor. Filéa bort skalet. Varva mango och kassler i två smorda ugnssäkra formar.
  3. Gratängsås: Vispa crème fraiche, mango chutney, hackad chili och ost i en skål och bred över mangon och kasslern. Gratinera mitt i ugnen i 10-15 minuter.
  4. Servera med kokt potatis eller ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.