Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler med sherrygrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En elegant bjudrätt som ser inbjudande ut utan att du för den skull behöver stå länge i löket. Du gratinerar kasslern under ett täcke av grädde med raffinerad smak av chilisås och sherry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kasslerskivorna lätt i matfett och lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Skölj och skiva champinjonerna och bryn dem lätt. Salta och peppra försiktigt och fördela champinjonerna över kasslern.
  3. Vispa grädden tjock och smaksätt med sherry och chilisås. Klicka ut grädden över kasslern och champinjonerna.
  4. Gratinera i 200 grader, ca 15 minuter, tills grädden smält och ytan fått lite färg.
  5. Servera med pressad potatis eller kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.