Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kasslerlåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt att tillaga och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Låt grönsakerna tina. Skär kasslern i tunna strimlor. Varva pasta, kassler och grönsaker i en smord ugnssäker form. Blanda créme fraiche och färskost och häll blandningen över gratängen. Gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter. Servera med en fräsch sallad så blir måltiden komplett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.