Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad köttfärsmacka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god lunch- eller kvällsrätt när man inte är jättehungrig.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och stek den i smör. Tillsätt nötfärsen och stek färdigt. Smaka av med chilisås, salt och peppar. Dela ciabattabröden och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Fördela färsen på underdelarna, toppa med tomat och krydda med oregano. Strö över osten och gratinera i ugnen i 225 grader 8-10 min. En blandad sallad toppad med rostade solrosfrön är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.