Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad köttfärspasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Använd gärna krossade tomater med chili som finns på burk att köpa i butik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackning.
  2. Skala och finhacka/skiva lök. Sätt ugnen på 250°C.
  3. Hetta upp matfett i panna på medelhög värme. Stek köttfärs tills den fått färg. Finfördela med trägaffel e.d. Tillsätt löken och låt steka med färsen.
  4. Tillsätt krossade tomater och låt småputtra i 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  5. Smöra en ugnssäker form. Varva pasta och köttfärsröra i formen. Grovriv ost över. Gratinera upptill i ugn i cirka 10 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annika84 5 augusti 2008

    Jättekäck vardagsrätt, god och lättlagad!! Hade i champinjoner i köttfärsröran också, det va gott...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.