Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kyckling med mango chutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett suveränt recept som är utmärkt att bjuda på. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225 grader
  2. Bryn kycklingfiléerna gyllene på båda sidorna. Sänk värmen och låt de eftersteka ca 8-10 minuter. Salta och peppra. Skär kycklingen i sneda bitar och lägg dem i en smord eldfast form. Kärna ur och hacka paprikan. Lägg den ovanpå kycklingen. Rör ut creme fraiche med mango chutney, pressad vitlök, curry, sambal oelek och mosad banan. Bred röran över innehållet i formen. Strö på riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt är genomvarmt och har fått lite färg. Garnera ev med paprika ringar och lite färska örter.
  3. Servera med ris eller bandspagetti och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carola_bengtsson 22 december 2009

    Detta recept har jag också i min samling, slapp skriva in det här! Fantastiskt gott. Går att göra större sats eller flera stycken om man har många på kalas. Brukar vara väldigt uppskattat av både stora som små!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.