Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härlig gratinerad kyckling, snabb och enkel rätt, både till vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs bacon, purjolök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt grädde och vin samt salt och peppar. Koka allt ca 10 minuter.
  2. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, lägg de i en ugnsform.
  3. Häll över purjoblandningen och strö över riven ost och strö över kryddorna.
  4. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter eller till kycklingen är färdig och osten fått fin färg.
  5. Servera med pasta, ris eller potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pleta 27 februari 2012

    Gott och mättande tyckte jag. Sambon tyckte att det var så pass gott att det skulle kunna vara bästsäljande på en restaurang. Inget dåligt betyg det inte! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.