Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En enkel och festlig kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfilén på längden. Bryn kycklingen runt om tills de får en gyllenbrun färg, salta och peppra strö över kycklingkrydda efter din egen smak. Bryn champinjonerna i lite smör och peppra lite försiktigt.
  2. Blanda ihop: Crème fraiche, mjölk, ost, chilisås, värm upp blandningen tills osten har smält.
  3. Lägg kyckling, champinjoner i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna.
  4. Grädda 20 min i 200 graders ugn
  5. Servera gärna med ugnsstekt potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.