Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad laxfilé med fetaost och chilisås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En snabblagad rätt som är jättegod! Funkar både till bjudning och vardag. Barnens kommentar: "Detta var riktigt gott, mamma!"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnsfast form. Strimla och dela paprikan i mindre bitar.
  2. Blanda ihop crème fraichen i en skål. Smula i 3/4 av fetaosten.
  3. Lägg i paprikan, häll i sweet chilisåsen och rör om. Fördela såsen över laxen och smula resten av fetaosten över.
  4. Sätt in i ugnen 20-25 minuter.
  5. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Turtle 23 mars 2009

    testade detta recept idag för första gången, väldigt snabbt, enkelt och helt otroligt gott. Är en 20-årig kille som har fullt upp om dagarna, detta passade mig perfekt!

  • annwa 7 september 2010

    Lagade denna till min man som inte tycker om lax men han älskade den.

  • farmoringer 22 januari 2011

    Det här var gott men ingen aha känsla...

  • Brittan19 27 januari 2012

    Jättegott!!! Till och med grabben gilla det! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.