Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad päroncarpaccio med portvinssirap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och enkel liten efterrätt att bjuda...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Häll av päronen och skiva dem i tunna skivor.
  3. Lägg upp päronen som en solfjäder på ett ugnssäkert fat.
  4. Strö över chokladen och nötterna och gratinera i ugnen i 10-12 minuter tills päronen får lite färg.
  5. Koka under tiden portvinet i en kastrull till en simmig konsistens.
  6. Servera päroncarpaccion med hallonsorbet och rippla över lite portvinssirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.